Ontwerp gevel

ONTWERP NIEUWE GEVEL WOONHUIS

Hout-Blerick | 2016 | Verbouwing

Bestaande situatie

Bestaande situatie

Voor de verbouwing van een loods naar een woning aan de Hoverhofweg in Hout-Blerick heeft Jules Design & Development in samenwerking met Pricken Bouw & Advies de technische uitwerking en de vergunningaanvraag verzorgd. Daarnaast is er een ontwerp gemaakt voor de nieuwe voorgevel. De woning is gelegen in een gebied waarin een bijzonder welstandsniveau van toepassing is, vandaar dat er extra aandacht aan de voorgevel besteed moest worden.
Om de welstandscommissie een duidelijk beeld van de plannen te geven, is besloten om niet alleen een technische tekening te maken, maar ook gebruik te maken van een collage. In deze collage is aan de hand van voorbeelden uit de buurt duidelijk gemaakt hoe de voorgevel eruit komt te zien.

Ontwerpteam:

Ontwerp
Jules Gielen

Locatie

Hoverhofweg, Hout Blerick

Project status

In aanbouw

Periode

2016 - 2017

Extra informatie

bouwkundige tekeningen & details